Βίντεο

Ελ Χιγάντε (Κολομβία, 2012): Τι θα κάνατε εάν μία μέρα σας έλεγαν ότι πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας επειδή όλη η γύρω περιοχή θα πλημμυρίσει εξαιτίας της κατασκευής ενός τεράστιου φράγματος;

Μας Σκοτώνουν (Κολομβία, 2018): σχετικά με τη βία που υφίστανται και το φόβο που βιώνουν οι υπερασπιστές/-τριες της γης στην Κολομβία.

Επιπτώσεις των υδροηλεκτρικών φραγμάτων σε αγροτικές κοινότητες (Κολομβία, 2015): Κάτοικοι αγροτικών κοινοτήτων κοντά σε γιγάντια υδροηλεκτρικά φράγματα μιλάνε για τις μεταβολές που αυτά τα έργα έχουν επιφέρει στη ζωή τους.

Bananaland (Η.Π.Α., 2014): Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παράγονται οι μπανάνες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Μικροαφιέρωμα στον Καμίλο Τόρρες (Κολομβία, 2012): Το μοναδικό βίντεο στα ελληνικά σχετικά με τον «παπά – αντάρτη» της Κολομβίας.

Unaccompanied – Alone in America (Η.Π.Α., 2018): Τα ασυνόδευτα ανήλικα από χώρες της Λατινικής Αμερικής που συλλαμβάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, περνάνε υποχρεωτικά από ακρόαση σε ειδικά δικαστήρια μετανάστευσης.

Είμαστε Άνεμος (Μεξικό, 2014): Οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αιολικών πάρκων βιομηχανικού τύπου στον Ισθμό του Τεγουαντεπέκ στο Νότιο Μεξικό.

Συνέντευξη με έναν Απελευθερωτή της Μητέρας Γης (Κολομβία, 2016): Ο αγώνας των ιθαγενών Νάσα για την ανάκτηση των εδαφών τους από την αγροτοβιομηχανία και η καταστολή που υφίστανται από το κράτος της Κολομβίας.

Berta Vive (Ονδούρα, 2016): Η δράση και η δολοφονία της Μπέρτα Κάσερες, η οποία δολοφονήθηκε στην Ονδούρα το 2016.